Pest megye, kondenzációs kazáncsere

Ebben a kategóriában Pest megyei munkáinkat mutatjuk be.

Számtalan kazáncserét és kivitelezést végeztünk Pest megyében is ezek közül mutatnék be pár darabot.

 

Biatorbágy, fűtés korszerűsítés - Egyszerűsített kazáncsere

Biatorbágyon voltunk, ahol egyszerűsített kazáncsere keretein belül, lecseréltünk egy már nem működő nyílt égésterű készüléket, egy korszerű Immergas típusú kondenzációs kazánra.

Veresegyháza - elektromos kazáncsere

Veresegyházán voltunk, ahol elektromosan is lehetővé tettük mind a fűtés, mind a használati melegvíz előállítását.

Dunakeszi, vegyestüzelésű kazáncsere

Dunakeszin voltunk, egy 120kW-os vegyestüzelésű kazánt kellett lecserélni egy állami cégnél. Hatalmas többszintű üzemi épületről volt szó, több mint 60 radiátorral rendelkeztek.

Diósd - Kazáncsere és fűrdőszoba felújítás

Mai napon Pest megyében voltunk, Diósdon, fűtéskorszerűsítés miatt, ami 3db radiátor cserét jelentett, és egy egyszerűsített kazáncserét is. Valamint a fürdőszobába megszűntettünk egy bojlert és egy kádat is telepítettünk, bekötöttünk.

Törökbálint, fűtés korszerűsítés - kazáncsere

Törökbálinton voltunk, a feladatunk a fűtés rendszer korszerűsíte volt, valamint a fogyasztói gázvezeték kiépítése a gázmérő órától, egy másik cég által telepített kondenzációs kazánhoz. Mivel a fogyasztói vezeték módosult, ezért ez a művelet szigorúan gázterv köteles!

Budaörs, fűtés korszerűsítés - kazáncsere

Budaörsön voltugy egy egyszerűsített kazáncsere miatt. A meglévő gázkazán egy fűtő kazán volt, amit egy Immergas Omnia 24kW-os kombi készülékre cseréltünk le.

Halásztelek vegyestüzelésű kazáncsere

Mai napon Halásztelken voltunk, ahol egy vegyestüzelésű kazáncserét végeztünk el. A tulajdonosnak sok tüzifája van, ezért jelen esetben, jobban megéri neki a vegyestüzelésű kazán a kondenzácios kazánhoz képest.

Dunaharaszti egyszerűsített kondenzációs kazáncsere

Dunaharasztiban jártunk egy egyszerűsített kazáncserét elvégezni. Fő szempont a rezsi csökkentése volt, ugyanis, a régi Bosch, nyílt égésterű kazán nagyon sokat fogyasztott.

Érd - egyszerűsített kazáncsere, fűtés korszerűsítés

Érden jártunk egy egyszerűsített kazáncsere, illetve egy 300 literes Aquastic típusú indirekt tároló telepítése miatt.
A meglévő készülék egy 20 éves Bosch, nyílt égésterű gázkazán volt, amit egy Ariston Clas One 24 kW-os kondenzációs kombi kazánra cseréltünk.