Budapest, kondenzációs kazáncsere

Ebben a kategóriában Budapesten elvégzett munkáinkat találja.

Legtöbb munkánkat Budapesten végezzük, szinte minden kerületben dolgoztunk már.

 

I. kerület Budapest, Várkerület

Az 1. kerületbe hívtak bennünket egy egyszerűsített kazáncserét elvégezni. A megrendelő minőségi változást szeretett volna, így egy belső tárolós Viessmann Vitodens 111 W B1KF-25 kondenzációs kombi kazánt telepítettünk.

II. kerület Budapest, Víziváros

A 2. kerületbe hívtak bennünket kazánt cserélni. Egyszerűsített volt az eljárás. Egy meglévő Ariston turbós gázkazánt cseréltünk le egy Viessmann Vitodens 100 kombi 24 kW-os kondenzációs gázkazánra.

III. kerület Budapest, Óbuda, Békásmegyer

3. kerületben cseréltünk ki két hatalmas gázzabáló készüléket, egy 35 kW-os FÉG gázkazánt és egy gázbojlert. Éves szinten majdnem elérték a 4000 m3-es gázfogyasztást.

IV. kerület Budapest, Újpest,

4. kerületben egy egyszerűsített kazáncserét végeztünk. A régi készülék egy Bosch nyílt égésterű gázkazán volt.
Az új kondenzációs gázkazán egy Ariston Genus One 24 kW-os fűtőkazán lett.

V. kerület Budapest, Belváros, Lipótváros

Az 5. kerületben végeztünk egy tervköteles kazáncserét. A régi kazán egy Bosch nyílt égésterű gázkazán volt, ami egy kis fűtetlen sufniban üzemelt, messze a fűteni kívánt háztól.

VI. kerület Budapest, Terézváros

A 6. kerületben végeztünk, egy nagyon egyszerűsített gázcserét. Egy régi Ariston turbós gázkazánt cseréltünk le egy Ariston Genus One 24kW-os kondenzációs kazánra.

VII. kerület Budapest, Erzsébetváros

7. kerületben voltunk egy tervköteles kazáncserét elvégezni. Egy régi, nyílt égésterű FÉG gázkazánt cseréltünk le, egy Ariston Clas One 24 kW-os kombi kondenzációs kazánra.

VIII. kerület Budapest, Józsefváros

8. kerületben jártunk egy egyszerűsített kazáncsere miatt. Egy régi, nyílt égésterű Wolf gázkazánt cseréltünk le, egy Ariston Genus One 24 kW-os kombi kondenzációs kazánra.

IX. kerület Budapest, Ferencváros

9. kerületi megrendelésre egy új, kis teljesítményű 6 kW-os Mika 6 EU gázkazánt telepítettünk. Egy fűtetlen melléképületből szeretett volna a megrendelő egy 2 szobás dolgozó / zuhanyzó helységet kialakítani.